• 14 Mart 2014

FUTBOL GÖSTERİ MAÇI DÜZENLENDİ

14 Mart Tıp Bayramı  etkinlikleri çerçevesinde  Cumhuriyet Üniversitesi  (CÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu'nda futbol gösteri maçı düzenlendi.

Karşılaşmaya Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları  Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli,  Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut, Başhekim Prof. Dr. Gökhan Gökçe, öğretim üyeleri  ve öğrenciler katıldı.

Başlama vuruşunu gerçekleştiren  Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık  "14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri Üniversitemizde  çeşitli etkinliklere devam ediyor. Öğretim üyeleri  arkadaşlarımıza dostluk ve beraberlik çerçevesinde bir karşılaşma diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Başlama vuruşunun ardından karşı karşıya gelen  öğretim üyeleri maçı 7- 7 berabere sonuçlandı.

Maç sonunda Başhekim Prof. Dr. Gökhan Gökçe tarafından öğretim üyelerine gümüş madalyaları  verildi.

Mart