Haberler

  • 14 Mart 2014

ÖĞRENCİLERİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Sivas'ta yük treninin hemzemin geçitte çarptığı otomobilde hayatını kaybeden Halil Girci ve Mükerrem Koç için Cumhuriyet Üniversitesi’nde cenaze töreni yapıldı.
 
Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Öğretmenliği son sınıf öğrencileri Halil Girci ve Mükerrem Koç’un CÜ Kampüsü içerisinde bulunan camide düzenlenen cenaze törenine Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüseyin Sarı, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sabri Erturhan, Halil Girci'nin babası Osman Girci, Mükerrem Koç'un babası İsmail Koç'un yanı sıra, Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, öğretim üyeleri ve sınıf arkadaşları katıldı.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ise öğrencilerin, öğretmenlerinin evine çay içmek için gittikleri sırada kaza geçirdiklerini belirterek, öğrencilere Allah'tan rahmet ailelerine ise başsağlığı dileklerinde bulundu.
 
Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sarı ise "Öğrencilerimizin ani ölümleri bizleri derinden üzmüştür. Öğrencilerimize rahmet aileleri sabırlar diliyorum"dedi.
 
 
Kılınan cenaze namazının ardından Mükerrem Koç’un cenazesi memleketi Balıkesir'e, Halil Girci'nin cenazesi de Bilecik'e gönderildi.

14

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B