• 13 Mart 2014

REKTÖR KOCACIK VE YÖNETİMİ CMYO'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Cumhuriyet Meslek Yüksek Okulu'nda (CMYO) incelemelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, CMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sait Alpagut Şenel’i makamında ziyaret ederek okuldaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra laboratuvarlar ve sınıfları gezen Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler, CMYO Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Radyo ve Televizyon Programcılığına ait Sinema ve Konferans Salonu'nu gezerek Müdür Yrd.Doç. Dr. Şenel ve öğretim görevlilerinden bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı’nın uygulama mutfağına geçerek burada bölüm öğretim görevlileri ve öğrencileri ile sohbet etti.
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Prof. Dr. Sami Hizmetli de incelemelerde hazır bulundu.