• 13 Mart 2014

Rektörümüzün Tıp Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, bu yıl 95’incisi kutlanacak olan 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, mesajında hekimliğin mesuliyetinin çok ağır bir meslek olduğunu dile getirerek, “Doktorlarımız, eğitim hayatının başlangıcından itibaren tüm hayatlarını sağlıklı bir toplum için adamaktadır. İnsanı iyileştirmek, yaşatmak acılarını azaltmak için gece gündüz demeden insanlığa hizmet eden doktorlarımızı yetiştiren CÜ Tıp Fakültemiz bu yıl 40 yaşına girmiştir. Fakültemiz, Türkiye’de UTEAK tarafından akreditasyon belgesine sahip 21 fakülteden biri olmayı başarmıştır. Geleceğin doktorlarını yetiştirmek için her türlü fedakarlığı gösteren CÜ Tıp Fakültesi ve hastanesinde görev yapan tüm hekim ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Mart