• 12 Mart 2014

ÖDÜLLÜ SUNUM YARIŞMASI DÜZENLENDİ

14 Mart Tıp  Bayramı etkinlikleri çerçevesinde "Ödüllü Sunum Yarışması"  düzenlendi. Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi tarafından Tıp Fakültesi Derslik Binası Konferans Salonu'nda  gerçekleşen yarışmaya Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

11 tıp öğrencisinin katıldığı ve 2 kategoride gerçekleşen yarışmada öğrenciler seçtikleri alanı  jüri karşısında  sunum yaparak anlattı.

Prof. Dr. Yener Gületkin, Prof. Dr. Zehra Seyfikli, Prof. Dr. Haldun Sümer, Prof. Dr. Melih Akyol, Doç. Dr. Selma Çetinkaya'nın jüri üyeliği yaptığı yarışmada birinci Merve Koç, ikinci Aycan Kurtarangil-  Aybüke Ünsal,  üçüncü Yiğitcan Güldiken olurken,  diğer kategoride birinci Zeynep Beyza Ekinci -  Merve Tor, ikinci Sümeyra Kara - Esra Polat, üçüncü ise Emine Arslan oldu.

Yarışmada tüm katılımcılara kitap hediye edilirken birinciye 200 TL,  ikinciye 125,   üçüncüye de 100 TL ödül verildi. Öğrenciler para ödüllerini 14 Mart 2014 tarihinde CÜ Çok Amaçlı  Salonda düzenlenecek Tıp Balosu'nda törenle alacaklar.

Mart