• 09 Mart 2014

Kurumlararası Voleybol Turnuvası Başladı

Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Hareketli Yaşam Etkinliği çerçevesinde "Sağlını Seç Harekete Geç" sloganı ile yapılan voleybol  turnuvası'nda Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ), Numune Hastanesi'ni 2-0 yendi.
CÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın katkılarıyla karşılaşmalar öncesinde açılış programı düzenlendi.
Açılışa Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, Sivas Halk Sağlığı Müdürü Dr. Levent Sağlam, CÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut, CÜ Uygulama ve  Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Levent Özdemir, CÜ Besyo Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil, öğretim üyeleri ve personel katıldı.
Turnuvaya, CÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Sivas Numune Hastanesi, ve Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden 2 takım ile Sivas Devlet Hastanesi ve CÜ Ebelik Meslek Yüksek Okulu takımları katıldı. Turnuvanın açılış maçında CÜ Hastanesi, Numune Hastanesi'ni 2-0 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başlamış oldu.