• 08 Mart 2014

ÜNİVERSİTEMİZDE 3. TIP GÜNLERİ BAŞLADI

Geleneksel   3.'üncü Cumhuriyet Tıp Günleri Bilimsel Programı başladı.
Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ)  Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen ve Tıp Fakültesi Derslik Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Tıp Günlerine Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut, Sivas Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Levent Sağlam, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Haldun Sümer, Doç. Dr. Cesur Gümüş, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Dekan Prof. Dr. Bulut, yaptığı konuşmada Cumhuriyet Üniversitesi'nde 3.'üncüsü yapılan etkinliğin son derece önem arz ettiğini ifade ederek "İnsan sağlığı bizim için çok önemli. Ben emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.
Etkinlik Kurul Başkanı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Melih Akyol etkinlikler hakkında bilgi verirken, oturum başkanlığını Prof. Dr. Ali Çetin ve Prof. Dr. Nesim Kuğu'nun gerçekleştirdiği panelde Yrd. Doç. Dr. Çağlar Yıldız "Gebe Takibi" sunumunu gerçekleştirdi.

Mart