Haberler

  • 07 Mart 2014

REKTÖRÜMÜZÜN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Toplumsal hayatımızda fedakârlığın, özverinin, sevginin temsilcileri; annemiz, kızımız, kardeşimiz ve hayat arkadaşımız kadınların “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyorum.  Hayatın her aşamasında yerini almış olan kadınlar günümüzde spordan sanata, bilimden eğitime, sağlıktan ekonomiye tüm sahalarda kendini kanıtlamıştır. Türk Kadını da büyük önder Atatürk’ün vermiş olduğu haklarla çoğu gelişmiş ülkeden çok daha önce seçme ve seçilme hakkına kavuşarak,  sosyal hayatta üstlendikleri görevleri yerine getirmektedirler.

   Günümüzde kadınların geleceğe daha güvenle bakabilmesini sağlamak, daha iyi nesiller yetiştirebilecekleri ortamları oluşturmak Dünya Milletlerinin öncelikli hedefleri arasında gelmektedir.

  Üniversiteler olarak yeni nesilleri yetiştirecek ve onları meslek sahibi yapacak olan bizler, kızlarımızı güçlü, özgüvenli, çağdaş ve yenilikçi Türk Kadınları olarak yetiştirmek için çalışmaktayız.

   İnanıyorum ki Türk Kadınları Kurtuluş Savaşında olduğu gibi günümüzde de her zaferin, her başarının birer parçası olacaktır. Bu inançla sadece bir günle değil, her günün kadınların değerinin anlaşılacağı,  hak ettikleri sevgi ve saygının gösterileceği bir dünya temenni ediyorum.

07

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B