• 12 Mayıs 2010

Kurum Yöneticilerine Plaket, Öğrencilerimize Onur ve Yüksek Onur Belgeleri Verildi

Üniversitemiz   Eğitim  Fakültesi  tarafından  belge  töreni  düzenlendi.  Merkezi   Amfi’de  gerçekleştirilen  törene,  Belediye  Başkan Yardımcısı  Mehmet  Avcı,  Ticaret  ve  Sanayi  Odası  Başkan  Yardımcısı  Özcan  Demirkul, Eğitim  Fakültesi  Dekanı  Prof. Dr. Ayhan  Öztürk, Sivas  Lokantacılar  Derneği  Başkanı  Nazmi  Yiğit,  İş  Adamı  Cahit  Pişman, Öğretim  Üyeleri  ve  öğrenciler  katıldı.  Eğitim  Fakültesi Müzik  Eğitim  Bölümü  öğrencileri  tarafından  verilen  konserin  ardından, Dekan  Prof.Dr. Ayhan  Öztürk ,Belediye  Başkan  Yardımcısı Mehmet  Avcı  ve  TSO  Başkan  Yardımcısı  Özcan  Demirkul’a  eğitime  kattığı  desteklerden  dolayı  plaket   takdim etti.  Törende  konuşan  Prof. Dr. Öztürk,  kurumların  Üniversitemize  özel  ilgi gösterdiklerini  belirterek, destekleri  ile  gerek  Üniversitemizin  gerek  Fakültenin  daha  büyük  işler  yapma  arzusunu  arttırdığını  ifade  etti  Öztürk, Belediye  yönetimi  ve  TSO  yönetimine  katkılarından  dolayı  teşekkür  etti.  TSO  Başkan  Yardımcısı  Özkan  Demirkul, Üniversitemiz  ve  Fakülte  yetkililerine  teşekkür  ederek, eğitime  desteklerinin   süreceğini  belirtti.  Belediye  Başkan  Yardımcısı  Mehmet  Avcı  ise,  Belediye   olarak   başta  Üniversitemiz  ve  tüm  eğitim  kurumlarına  katkı sağladıklarını  belirterek,  Üniversite   ile  Şehrin  kaynaşması,  Sivas’ında  Türkiye  ile  kaynaşması  adına  Belediyenin  imkanlar  sağladıklarını  vurguladı. Törende  Lokantacılar  Derneği  Başkanı  Nazmi  Yiğit  ve  iş  Adamı  Cahit  Pişman’a, Üniversitemize, Fakültemize ve  Eğitime, katkılarından  dolayı  plaket   takdim  edildi.  Yiğit   ve  Pişman’a  plaketlerini, Fakülte  Dekan  Yardımcısı  Yrd.Doç.Dr. Fatih M.  Dervişoğlu  takdim  etti.  Daha  sonra  Eğitim  Fakültesi  Dekan  Yardımcısı   Yrd. Doç. Dr. Ahmet  Hakan  Hançer  tarafından,  Eğitim Fakültesi  Dekan  Yardımcısı   Yrd.Doç.Dr. Fatih  M.  Dervişoğlu  ve  Şef  Saniye  Koraltan’a,  Fakülteye  yaptıkları  katkılardan  dolayı  plaket  takdim   edildi.

Program sonunda, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi  birinci ve ikinci  eğitim olmak üzere tüm bölümlerdeki  başarılı öğrencilerimize  Onur  ve Yüksek Onur Belgeleri  Fakülte Öğretim üyeleri tarafından verildi.