Haberler

  • 07 Mart 2014

GEBELİK EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN BELGE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi  Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Gebelik Eğitim Merkezi'nde verilen "Gebe Okulu" eğitim programı sona erdi. 
Yapılan eğitimler sonucunda  annelere,  anne adaylarına ve düzenlenen eğitime ilk kez katılan babalara katılım belgeleri verildi.
Gebelik Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen törene Başhekim Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Kenan Kaygusuz, Başhemşire Ergül Koçak, Kadın Hastalıkları ve  Doğum AD Öğretim Üyeleri Prof. Dr.  Meral Çetin, Doç. Dr. Gonca  Yenicesu, sağlık çalışanları, gebe  anneler ile  eğitime katılan babalar katıldı.
Tören öncesinde Eğitim Hemşiresi Meral Karataş anne ve babalara eğitime katıldıkları için teşekkür ederek  gebelerin  sağlıklı bir doğum geçirmelerini temenni etti.
Anne adayları ve eşleri ise eğitimin son derece önemli olduğunu ifade ederek verilen eğitimlerden faydalandıklarını belirttiler ve diğer anne adaylarına eğitime katılmaları yönünde tavsiyelerde bulundular.
Konuşmaların ardından Başhekim Prof. Dr. Gökçe, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Kaygusuz, Başhemşire  Koçak, Kadın Hastalıkları ve  Doğum AD Öğretim Üyeleri Prof. Dr.  Çetin, Doç. Dr. Yenicesu, tarafından eğitime katılan anne ve babalara belgeleri verildi.

07

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B