Haberler

  • 05 Mart 2014

VAKIF MARKET İLGİ GÖRÜYOR

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, Vakıf yönetimi ile birlikte basın mensupları ile biraraya gelerek vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

CÜ Vakfı tarafından açılan ve önemli bir ihtiyacı karşılayan Vakıf  Market içerisinde gerçekleşen basın toplantısında Genel Sekreter Prof. Dr. Buyruk, "Açılan market öğrencilerimiz ve personelimiz tarafından takdir topladı ve bu hizmetten ötürü çok sayıda teşekkür aldık" dedi.

 

Genel Sekreter Prof. Dr. Buyruk, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Açılan market Cumhuriyet Üniversitesi için çok güzel bir hizmet oldu. Kantinlerimizde ve kafelerimizde ki çay ve su ile bu işler olmuyor. Yurtlarda kalan öğrencilerimizin temel ihtiyaçlarını karşılamaları için açılmış olan marketin, üniversitemiz için doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda hastanemize gelen hasta yakınlarımız ve hastalarımızda yine buradan yararlanmakta. Ve lojmanlarda kalan personellerimiz de Vakıf  Market'in açılmasından duyduğu memnuniyetlerini ve iyi dileklerini bizlere teşekkür ediyor. O anlamda ilkleri başarmaya devam edeceğiz." Dedi

 

-SİVAS'TAN DESTEK BEKLİYORUZ-

 

Genel Sekreter Prof. Dr. Buyruk, Sivas'tan maddi manevi destek beklediklerini ifade ederek, "Bizim öğrencilerimize, verdiğimiz burslarımız sonuçta bağışlar yoluyla elde ediliyor. Bu anlamda ne kadar fazla bağış toplayabilirsek öğrencilerimize o oranda biz hizmet etmiş olacağız. Tabi bununla beraber markette satılan ürünlerimizin yaklaşık % 99'na yakınını biz Sivaslı toptancılardan alıyoruz. Yani para tamamen Sivas'ta kalıyor. Biz memleketimizin kalkınması içinde gayret etmek zorundayız. Sattığımız sular yerel sulardır. Sattığımız ürünlerde yine Sivaslı toptancılardan aldığımız ürünlerdir. Burada satılan ürünlerin uçuk bir fiyatla satılmadığını göreceksiniz. Ben Sivaslı market yetkililerinden de bu desteği alıyorum. Bizlere söylenen ne istiyorsanız emrinizdeyiz diyorlar. Biz profesyonel bir ekiple çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

 

ÜNİVERSİTEDE KURULAN KOOPERATİFLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Genel Sekreter Prof. Dr. Buyruk, Cumhuriyet Üniversitesi'nde kurulan   Kooperatif hakkında da bilgi vererek, "Kooperatife 100 kişiye yakın  bir üye kayıt edildi. Bu 100 kişi için yapılacak villaların belki müteahhit Sivas'tan çıkacak belki Özbelsan olacak. Bu yapılacak villaların içinde yapılacak  ürünler ve malzemeler bunların hepsi Sivas'tan alınacak. Öğretim üyelerinin idari personelin Sivas'ta kalması için Rektör  hocamız bir güzellik yapmaya çalıştı ve bizlerde buna öncülük ettik. Şu anda imar durumunun çıkmasını bekliyoruz. 18 uygulaması bittikten sonra çalışmalara başlanacak ve üniversitemizdeki hocalarımız şehirdeki dostlarımız, ağabeylerimiz bu vesile ile ev sahibi olacaklar. Sizlerde vesile oldunuz teşekkür ederim. Bizim amacımız ticaret  yapmak değil, amacımız hizmet vermek. Aldığımız tek bir kuruş dahi burada boşa gitmiyor öğrencilerimize ve Sivas'ımıza kalıyor." şeklinde konuştu.

 

05

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B