Haberler

  • 05 Mart 2014

CÜ VAKFINDAN ÖĞRENCİLERE DÜZÜSTÜ BİLGİSAYAR

YGS sınavlarında ilk beşbine girerek Cumhuriyet Üniversitesi'ni tercih eden 10 öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye edildi.

 

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörlük Makamında gerçekleşen törene Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk ve öğrenciler katıldı.

 

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, "Üniversite sınavında ilk beşbine girerek üniversitemizi tercih eden ilk 10 öğrenciye dizüstü bilgisayar hediyesi uygulamamız var. Bizde bu uygulamanın gereği olarak 5 tanesi Eğitim Fakültesi'nden, diğerleri Tıp Fakültesi'nden olan 10 öğrencimize huzurlarınızda hak ettikleri hediyeleri vereceğiz. Sadece 10 öğrencimize değil, vakfımız bu yıl 315 öğrenciye de ayrıca burs vermiştir. Elimizden geldiği kadar vakıf gelirlerini  öğrencilerimizin gelişimine ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kullanmaya gayret ediyoruz. gerekli altyapısal hizmetlerle ve doğrudan yardımlarla  bunu karşılamaya çalışıyoruz. Umarım vakfımızın eğitim hayatına yaptığı bu katkılar genişleyerek  devam eder. Bu katıların gerçekleşmesinde Vakıf Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Ertan Buyruk'un emekleri katkıları çok, kendilerine ve çalışma arkadaşlarına burada teşekkür etmek istiyorum. Gelecekte daha güzel hizmetlerle katkılarla birarada olmayı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler öğrencilere dizüstü bilgisayarları hediye etti.

 

05

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B