• 05 Mart 2014

ÜNİVERSİTE YÖNETİMİMİZDEN, VALİ BARUT'A ZİYARET

Cumhuriyet  Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli ve Genel Sekreter  Prof. Dr. Ömer Poyraz ile birlikte Sivas Valiliğine atanan  Âlim Barut'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi  Vali Barut'u tebrik  ederek  çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, CÜ'nün akademik ve idari  personel ile öğrenci sayısı hakkında Vali Barut'a bilgi vererek, "Bu yıl Cumhuriyet Üniversitesi'nin  40'ıncı kuruluş yıldönümü. 40'ıncı yılımızı çeşitli etkinliklerle kutlayacağız." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Barut, Cumhuriyet Üniversitesi'nin 40'ıncı yılını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık  ve yönetimi  daha sonra Vali Yardımcıları Salih Ayhan ve Mustafa Aydın'ı makamında ziyaret etti.