Haberler

  • 13 Şubat 2014

SİVAS YÜKSEKÖĞRENİM DERNEĞİNDEN ZİYARET

Sivas Yüksek Öğrenimi Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği yöneticileri, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Dernek Başkanı Ragıp Güler, Rektör Prof. Dr. Kocacık'a dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
Cumhuriyet Üniversitesi'nin kuruluşunun 40'ıncı yılını kutlayan Başkan Güler, Cumhuriyet Üniversitesi'nin çok önemli bir kurum olduğunu ifade  ederek  Sivaslıların (CÜ)'ye sahip çıkması gerektiğini vurguladı.
Rektör Prof. Dr. Kocacık ziyaretten dolayı Başkan Güler ve yönetimine teşekkür ederek, "Cumhuriyet Üniversitesi'nin kuruluşundan bu güne kadar emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Üniversite hepimizin. İnşallah Üniversitemizi en iyi yerlere taşıyacağız. Bunun  için gayret ve emek gösteren herkese şükranlarımı sunmak istiyorum.  Ben iyi niyetleriniz  ve katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim" dedi.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ziyarette Üniversitemize destek  ve  katkıları anısına dernek adına Başkan Güler'e plaket takdim etti.
 
Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Genel Sekreter Prof. Dr. Ömer Poyraz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal da hazır bulundu. 

13

Şubat

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B