• 07 Şubat 2014

HOTİAD YÖNETİMİ REKTÖR PROF.DR. KOCACIK'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Sivas'a gelen Hollanda Türk İş Adamları Derneği (HOTİAD) Başkanı,  'Bilici Termal  Projesi' ortağı Hikmet Gürcüoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Üniversitemize gelerek Rektör Prof. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.
Şehir ve Sanayi İşbirliği İle İlgili Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk  ve Siv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Bilici'nin de katıldığı ziyarette Başkan Gürcüoğlu, Rektör Prof. Dr. Kocacık ile görüşerek Üniversitemiz hakkında bilgi aldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti  dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık  Başkan Gürcüoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve iş adamı Bilici'ye teşekkür ederek heyetle birlikte  Üniversitemizdeki yatırım imkânlarını  değerlendirdi.

Şubat