• 07 Şubat 2014

İSTANBUL ESKİ MÜFTÜSÜ PROF. DR. ÇAĞRICI'DAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

İstanbul eski Müftüsü Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.)  Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Yayıncılığı Öğretim Görevlisi Bilal Sert'in de katıldığı ziyarette Müftü Prof. Dr. Çağrıcı, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık ise Müftü Prof. Dr. Çağrıcı'ya teşekkür ederek Cumhuriyet Üniversitesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Müftü Prof. Dr. Çağrıcı, ziyaret anısına Rektör Prof. Dr. Kocacık'a  "Kur'an Yolu Türkçe Meâl ve Tefsir"  kitaplarından hediye etti.

Şubat