Haberler

  • 04 Şubat 2014

YEŞİLAY İLE ÜNİVERSİTEMİZ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Sivas Şube Başkanı Bülent Akın ve Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık arasında  bir protokol imzalandı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'ın da  katıldığı protokol töreninde  Başkan Akın,  şubenin  Sivas'taki çalışmalarından bahsederek, "Bu protokolün amacı kamu yararına çalışan dernekler arasında yer alan 'Türkiye Yeşilay Cemiyeti'  ile Cumhuriyet Üniversitesi  (C.Ü.)'nün ülkemizde ahlâki ve kültürel bir kalkınma atmosferi içerisinde  sigara,  alkol, uyuşturucu gibi maddelerin tüketimini en aza indirmek ve sağlıklı bir nesil ve toplumun oluşmasına zemin hazırlamaktır. Henüz bağımlılık yapan madde kullanmaya başlamamış olanları uyarmak ve eğitmek amacı ile yapılacak olan işbirliği ve ortak hizmetleri belirlemektir" ifadelerine yer verdi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ise  Başkan Akın'a  teşekkür ederek, "Gençlerin sigara, alkol  gibi kötü alışkanlıklarından uzak kalmaları yönünde ortak çalışmalar hazırladık.  Bu kapsamda Yeşilay Cemiyeti Sivas Şubesi  ile protokol imzalıyoruz. İnsan sağlığı çok  önemli çünkü  gerek personelimiz gerekse öğrencilerimizin sağlıklı yaşam konusunda daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Bu konuda bizimle işbirliği yapan, tecrübelerini paylaşan Yeşilay Cemiyeti Sivas Şubesi Başkanı Sayın Bülent Akın'a ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.  

04

Şubat

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B