Haberler

  • 26 Ocak 2014

ÖĞRENCİLERİMİZ BİR HAFTALIK KAMPIN ARDINDAN KARNE ALDILAR

 

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Özel Mehmet Recai Toydemir Anadolu Lisesi öğrencileri, Uygulama Oteli’nde YGS başarısını arttırmak için düzenlenen 1 haftalık kampın ardından karnelerini aldı.

Otel Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, Mehmet Recai Toydemir Anadolu Lisesi Müdürü Başak Eken, Özel Mahir Sevim Özduman ilkokul/ortaokulu  Müdürü Metin Çağan, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, öğrencileri fedakârca yetiştiren öğretmen ve velilerine teşekkür ederek “Başarının kolay gelmediğini hepimiz biliyoruz. Öncelikle başarıya öğrencilerimizin katkı sağlayarak ulaşmaları gerekiyor. Onlar bunu yaptı. Bize düşen bu süreçte kendilerine destek olmaktır. Yaptığımız destek daha da artacaktır. Öğrencilerin başarısı bizimde başarımız. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. İnsan bir şeyi çok isterse fırsat gelmekte gecikmez demişler. Ben öğrencilerimizin istedikleri başarıya kavuşacaklarına inanıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Okul Müdürü Başak Eken ise kamp hakkında bilgi vererek “Kampın amacı öğrencilerimizi YGS sınavlarından öncesinde düzenli ve planlı bir şekilde çalışmalarını sağlamak, onları motive etmek ve rehberlik yapmaktır. Rehberlik öğretmenleri sınav öncesinde velilerimizi de bilgilendirmiştir. Ben katıldığınız için hepinize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından okul birincisine ve diğer derece alan öğrencilere Rektör Prof. Dr. Kocacık, Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Buyruk,  okul müdürleri ve veliler tarafından karneleri verildi.
Karnelerin alınmasının ardından program çeşitli etkinliklerle devam etti.

26

Ocak

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B