• 26 Ocak 2014

REKTÖR KOCACIK VE YARDIMCISI YILMAZ ÂŞIKLAR GECESİNE KATILDI

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ile birlikte  Sivas Fasıl Heyeti Âşıklar ve Halk Oyunları Derneği’nin her cuma akşamı düzenledikleri fasıla katıldı.

Dernek binası içinde gerçekleşen fasıla Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Tanzer Erdem, Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Hilmi Bulut, (CÜ) Sivas Araştırma ve Uygulamaları Merkezi (CÜSAM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Doğan Kaya, Eğitim Fakültesi Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Kaptan, Dernek Başkanı Ahmet Ayık, ve âşıklar katıldı.
Gecede aşıklar ve şairler birbirinden güzel eserleri söyleyerek unutulmaz bir gün yaşattı

Ocak