• 23 Ocak 2014

REKTÖRÜMÜZDEN GÖREVE YENİ BAŞLAYAN YÖNETİCİLERE ZİYARET

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, göreve yeni gelen İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Erturhan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe’yi makamında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Genel Sekreter Prof. Dr. Ömer Poyraz ilk olarak İlahiyat Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Sabri Erturhan ve yönetimini ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, Dekan Prof. Dr. Erturhan ile bir süre sohbet ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler daha sonra Tıp Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Okay Bulut'u ziyaret eden tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Son olarak Hastane yeni Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe'yi de ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, hayırlı olsun temennisinde bulunarak başarılar diledi.

Ocak