Haberler

  • 16 Ocak 2014

MİLLİ SAVUNMA BAKANI YILMAZ ZİYARET EDİLDİ

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Okatan ile birlikte  Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı ziyaret etti.

Müsteşar Doç. Dr. Hasan Canpolat'ında bulunduğu ziyarette  Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler  Bakan Yılmaz'a "Optik Mühendisliği Bölümü ve Optik Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi" ile ilgili bilgi verdiler.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ayrıca Bakan Yılmaz'a Aselsan ile Üniversitemiz arasında imzalanan protokol ve Optik Mühendisliği Bölümü'ne laboratuar kurma isteğinde bulundu.

İlimizde bir Teknoloji Üniversitesi'nin kurulum çalışmaları ve yeni Üniversitenin misyon ve vizyonu hakkında öne çıkan görüşlerin sunulduğu ziyarette Bakan Yılmaz da,  konuyla ilgili önerilerde bulundu.

Yıldız Dağı Tesislerinin de görüşüldüğü ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık Bakan Yılmaz'a Yıldız Dağı Projesi'ne  verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler Bakan Yılmaz'ı  Makedonya Cumhurbaşkanı Sayın Gjorge Ivanov'a Üniversitemizde verilecek Fahri Doktora törenine davet etti. 

16

Ocak

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B