• 16 Ocak 2014

REKTÖR KOCACIK VE YARDIMCISI YILMAZ, BAŞBAKAN YARDIMCISI İŞLER'İ ZİYARET ETTİ

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ile birlikte Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Prof. Dr. Emrullah  İşleri'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve  görevinde başarılar diledi.

Başbakan Yardımcısı  Prof. Dr. İşler, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz'ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek görev yaptığı Cumhuriyet Üniversitesi'nin kendisi için ayrı bir  yeri olduğunu sözlerine ekledi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. İşler "Cumhuriyet Üniversitesi'nin bende yeri ayrıdır. Üniversitemizi yakından takip ediyorum. Yaptığınız çalışmaları izliyorum. Cumhuriyet Üniversitesi her geçen gün büyüyen,  gelişerek gücüne güç katan köklü bir üniversitedir. Cumhuriyet Üniversitesi'nin 40.'ıncı yılını da ayrıca kutluyorum. çalışmalarınızda başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ziyarette Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. İşler'in Cumhuriyet Üniversitesi'nde geçmişte görev yapmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek Üniversitenin çalışmaları hakkında Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. İşler'e bilgi verdi.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık günün anısına Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. İşler'e plaket takdim etti.

Ocak