Haberler

  • 14 Ocak 2014

PROF.DR. SAMİ HİZMETLİ YENİ REKTÖR YARDIMCISI OLDU

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okay Bulut'un  Tıp Fakültesi Dekanlığı'na atanmasıyla boşalan Rektör Yardımcılığı görevine Hastane Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli getirildi.
Rektörlük makamında gerçekleştirilen devir teslim törenine  Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Genel Sekreter Vekili Prof.Dr. Ömer Poyraz katıldı.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık,  Prof. Dr. Okay Bulut'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Kocacık, burada yaptığı konuşmada "Kurumumuza gerçekten katkı sağladı. Bize büyük yardımları oldu. Kendisi Tıp Fakültesi Dekanlığı görevine geçtiği için Rektör Yardımcısı görevini sayın hocamız Prof. Dr. Sami Hizmetli'ye devretti. Sami beye hoş geldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.  Bize enerji katacak, bilgi katacak buna inanıyoruz. Ekibimizden yararlanacak ve kurumumuza katkı sağlayacaktır. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.
Tıp Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Bulut ise "Birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduğum bir ekip arkadaşlığım oldu. Çok güzel işler yapıldığını gördüm ve şahit oldum. Ben bundan sonraki süreçte Sami hocama başarılar diliyorum. Ekiple birlikte çok güzel çalışmaların yapılacağını da biliyorum. Herkese başarı ve mutluluklar diliyorum" şeklinde konuştu.
 
Rektör Yardımcılığı görevine getirilen Prof. Dr. Hizmetli, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ın görevi layık görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Rektör beyin bana bu görevi layık görmesinden dolayı bundan sonraki tüm görevlerde kurumsal olarak ve bu ekibin bir parçası olarak kurumsal bazda elimden gelen bütün gayreti göstereceğim. Sayın Rektörümüzün önerilerini ve onun eylem planı içinde hareket ederek kuruma hizmet etmekten onur duyacağım. Bu görevi  tevdi ettiği için  sayın hocama çok teşekkür ediyorum." dedi.
 
Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık, Prof. Dr. Bulut'a hizmetlerinin anısına plaket takdim etti.

 

14

Ocak

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B