• 09 Ocak 2014

GENEL SEKRETER PROF.DR. POYRAZ GÖREVİNE BAŞLADI

Genel Sekreterlik görevini Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu'ndan devralan Prof. Dr. Ömer Poyraz, görevine başladı.

MAKAMDA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Senato Toplantısı'nın ardından görevine başlayan  Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Poyraz'ın ilk ziyaretçileri  Rektör Prof. Dr.  Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz,  Prof. Dr. Okay Bulut  ile birlikte Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu ve  Genel Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat oldu.

Ziyarette Prof. Dr. Aşıkoğlu, Prof. Dr. Poyraz'a hayırlı olsun diyerek başarı dileklerinde bulundu.

Görevi devralan Prof. Dr. Poyraz  "Beni bu göreve layık gördükleri için Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız ve senatörlerimiz başta olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum. Cumhuriyet Üniversitesi her geçen gün  gelişen bir kurum. Bu büyük kurumda görev yapacak olmak benim için bir gururdur. Ben bu görevi en iyi şekilde layıkıyla yapmaya gayret göstereceğim. Herkese ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erkul ve  Prof. Dr. Yılmaz da Prof. Dr. Poyraz'a yeni görevinde başarılar diledi.

Ocak