Haberler

  • 08 Ocak 2014

GENEL SEKRETERLİKTE GÖREV DEĞİŞİMİ

Üniversitemiz Genel sekreterliği görevine Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ömer Poyraz vekâleten atandı.

Yaklaşık bir buçuk yıldır Genel Sekreter Vekili olarak görev yapan Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu kendi bölümünde eleman sayısının azlığı nedeniyle akademik çalışmalarının  ve derslerinin aksamasını gerekçe göstererek bir süre önce görevden affını istemişti. Rektörlük bu isteği yarıyıl sonu itibarıyla uygun görmüş ve 08.01.2014 tarihi itibarıyla Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu görevini Prof. Dr. Ömer Poyraz’a  devretti. 

Senato Toplantısı Salonu'nda  gerçekleşen devir teslim töreninde Prof. Dr. Aşıkoğlu "Ben Rektörümüze ve Rektör Yardımcımıza ve senato üyelerimize  teşekkür etmek istiyorum. 1,5 yıla yakın bir süreden beri sizlerle çalışıyorum.  Genel Sekreter olarak görev yapmak ayrı bir şerefti, bir onurdu benim için. Bu görev güzel bir görev, ben sizlerin de katkısıyla bu görevi sürdürmekten hiç yüksünmedim. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

 Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık ise Prof. Dr. Aşıkoğlu'na "Görev yaptığı süre içinde güzel hizmetler yaptı. Birlikte hareket ederek çalışmalar yaptık. Ben Prof. Dr. Nevzat Yaşar Aşıkoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık hizmetleri anısına Prof. Dr. Aşıkoğlu'na   plaket takdim etti.

08

Ocak

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B