• 08 Mayıs 2010

Anneler Gününü Yaptıkları Gösterilerle Kutladılar

Anneler  günü nedeni  ile  Üniversitemiz  Özel  Mahir  Sevim  Özduman  İlköğretim Okulu  Ana Sınıfı  öğrencileri  ile  Üniversitemiz  vakfı  Kreş  Öğrencileri  tarafından  Anneler  Günü  Programı  düzenlendi. Kültür  Merkezinde  gerçekleştirilen  programa,  Üniversitemiz  Rektörü  Prof.Dr. İlyas  Dökmetaş, Vakıf  Genel  Sekreterimiz  Prof.Dr.  M. Zahir  Bakıcı, Üniversitemiz  Koleji  Müdürü  Necati  Öncel, Öğretim  Üyeleri, Öğrenci Velileri  ve  öğrenciler  katıldı. Programda  konuşan  Rektörümüz  Prof.Dr. İlyas  Dökmetaş, Anneler  Gününün  önemine  değinerek, Anne  ve  Baba  olmayınca  değerlerinin  bilinmediğini  ifade  etti.  Anne  ve  Babalara  gereken  önemin  verilmesi  gerektiğini  belirten Dökmetaş, her  bireyin  Aile  büyüklerine  saygılı  olduğuna  inandığını  ifade  etti. Davetlilere  Üniversitemizin çalışmaları  hakkında  bilgiler  veren  Rektör  Prof. Dr. İlyas  Dökmetaş, tüm  Annelerin, Anneler  Gününü  kutladı. Ana  Sınıfı  Öğretmenleri  tarafından  hazırlanan  kutlama programında  öğrencilerimiz,  hazırladıkları  birbirinden  güzel  gösterilerle  öğrenci  velilerinden  tam  not  aldı. Öğrencilerimizin dans gösterileri, koro şarkıları, şiir  sunumları  programa  renk  katarken  çocuklarımız, tüm  Annelerimize  duygulu  anlar  yaşattılar.

Mayıs

2010