Haberler

  • 27 Aralık 2013

'VAROLUŞÇULUK VE ALBERT CAMUS'

 



Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan ise konferans öncesi yaptığı konuşmada Cumhuriyet Üniversitesi'nde bulunmaktan  dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Hayatın insan varlığından ve varoluşundan son derece trajik olaylarla bireyi yüz yüze getirmesidir. Nitekim işte absürt kavramını  ön plana çıkarırken de saçma dediğimiz şeyi çok değişik anlamları olmasına rağmen benim bilincimle dünya ve hayat arasındaki  bir kopuş bir boşanma adeta bir uyumsuzluk olarak ifade ediliyor" ifadelerine yer verdi.

KONFERANSIN ARDINDAN REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan, konfernasın ardından Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Taşkın'ın da katıldığı ziyarette Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Gündoğan Sıtkı Koçman Üniversitesi hakkında Rektör Prof. Dr. Kocacık'a  bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık Üniversitemizin çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek günün anısına Prof. Dr. Gündoğan'a çeşitli hediyeler takdim etti. 


 

27

Aralık

2013

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B