• 26 Aralık 2013

TIP FAKÜLTESİ EK DERSLİK BİNASI TÖRENLE EĞİTİME AÇILDI

Açılışa Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Okay Bulut, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ferhan Candan ve yönetimi, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Semih Ayan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık "Binamızın hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah güzel dersliklerde başarılı bir sezon geçirirsiniz. Eğitim hayatınız daha güzel hale gelir. Kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı olsun" dedi. Daha sonra Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler birlikte ek derslik binasının açılışını yaptı.
Açılışın ardından derslikleri gezen Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler sınıflarda bulunan akıllı tahtaları kontrol ederek ilk açılış imzasını attı.
Konferans Salonu'nu da gezen Rektör Prof. Dr. Kocacık burada Dekan Prof. Dr. Okay  Bulut'tan bilgi aldı

Aralık