Haberler

  • 25 Aralık 2013

CÜ VAKFI YILLIK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Vakfı 2012 Aralık - 2013 Aralık Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık başkanlığında gerçekleştirildi.
Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okay Bulut, Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, vakıf yönetim kurulu üyeleri ile vakıf idarecileri katıldı.
Divan Kurul Başkanlığını  Avukat Naci Muslu'nun gerçekleştirdiği toplantıda Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Buyruk vakfın 1 yıllık çalışma faaliyetlerinden bahsederek, Üniversitemiz öğrencilerine verilen burs ve yayın teşvikleri, kantin ve kafeteryada yapılan değişiklikler, yiyecek ve içecek otomatlarının hizmete girmesi gibi çalışmalardan söz etti.
Genel Sekreter Prof. Dr. Buyruk, "Bunların yanı sıra personellerimize hizmet içi eğitimler ile personelimiz sertifikalandı. Personelimizin fazla mesai ve yemek sorunu  çözüldü. Haşere ve kemirgenlere karşı önlemler alındı. Kolej binamız düzenli olarak dezenfekte edildi. Personelimize hijyen, iş güvenliği eğitimleri verildi. Reklam panoları çalışmaları başlatıldı ve web sitesi yayın hayatına girdi. Divriği yurt binası yeni döneme yetiştirildi. Vakıf çarşımız yenilendi satış büfemiz hizmete girdi." ifadelerine yer verdi.
Garanti Çağrı Merkezinde ek bina yapımına başlandığını, Refakatçi Oteli'nin yakın zamanda hizmete gireceğini söyleyen Prof. Dr. Buyruk, yeni yurt projesinin yapımına başlandığını, konukevi içinde yenileme çalışmalarını yapıldığını ifade ederek "Geçtiğimiz günler içinde Vakıf Market'imiz hizmete açıldı biliyorsunuz. Üniversitemizde büyük bir eksikliği giderdik. Öğrencilerimiz artık market alışverişlerini ve kırtasiye işlerini şehir merkezine gitmeden buradan yapabiliyor." dedi.
Vakfın kadro dağılımı, vakıf okullarına bağlı öğrenci sayılarındaki artışlar ve okullarda yapılan yenilime çalışmalarından söz eden Prof. Dr. Buyruk, öğrencilerin SBS Yerleştirme Sonuçlarında göstermiş olduğu başarılardan bilgi verdi.  
Vakıf bünyesinde sigorta şirketinin kurulduğunu ifade eden Prof. Dr. Buyruk (C.Ü.) Vakfı'nın emin adımlarla büyüdüğünü ve kalitesini her geçen gün arttırdığını sözlerine ekledi.
Toplantı daha sonra gündem maddelerinin okunması ile son buldu. 

25

Aralık

2013

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B