• 25 Aralık 2013

SİMTED YÖNETİMİNDEN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Sivas Merkez ve Köyleri Federasyonu (SİMTED) Başkan Muhittin Doğan yönetim kurulu üyeleri Hakan Çil, Veysel Çil, Çetin Kayfeci, Cabir Daşdemir, Yakup Delibaş, Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Doğan federasyonun çalışmaları hakkında Rektör Prof. Dr. Kocacık'a bilgi vererek, "Sivas ve Üniversitemizin ismini çok iyi bir şekilde yaymamız gerekiyor. Sivas ve Cumhuriyet Üniversitesi'nin daha fazla gelişmesi için elimizden gelen bütün gayreti göstermek istiyoruz. Sivas'ı seviyoruz" ifadelerine yer verdi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Doğan ve yönetimine teşekkür ederek "Cumhuriyet Üniversitesi'ni daha iyi yerlere taşımak için gayret gösteriyoruz. üniversite hepimizin. Üniversiteler eğitimlerin dışında bulundukları bölgenin gelişimine de öncülük etmelidir." şeklinde konuştu.

Aralık