Haberler

  • 23 Aralık 2013

REKTÖRÜMÜZ GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERİ ZİYARET ETTİ

 Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, CÜ Rektörlüğü ve CÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı işbirliğinde düzenlenen ‘Gönüllü öğretmenlik’ projesi kapsamında çeşitli okullarda ders veren öğrencilerimizi ziyaret etti.

 C.Ü. Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, C.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, ziyarette öğrencilerin yaptığı çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

İlk olarak Süleyman Demirel Orta Okulu'nu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve beraberindeki heyeti okul müdürü Doğan Durmaz karşıladı. Okul Müdürü Durmaz'dan projenin verimliliği hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık daha sonra Aşık Veysel İlköğretim Okulu'na geçti. Okul Müdürü Nevzat Malatyalı tarafından karşılanan heyet öğrencilerle birlikte çay içerek sohbet etti.

Ders verilen sınıfları da gezen Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, ders gören minik öğrencilerle sohbet ederek projenin öğrencilere faydalı olup olmadığını sordu. Rektör Kocacık'ın bu sorusuna yanıt veren minik öğrenciler eğlenerek ders işlediklerini ve bu dersler sayesinde başarı notlarının yükseldiğini belirttiler.

Eğitim Fakültesi başta olmak üzere çeşitli fakültelerde öğrenim gören üniversite öğrencilerimiz ekonomik durumları yerinde olmayan ve dershaneye gidemeyen ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ders veriyor.

23

Aralık

2013

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B