Haberler

  • 19 Aralık 2013

OTOMOTİV KOMPONENT TASARIM YARIŞMASI VE OTOMOTİV AR-GE PROJE PAZARI ETKİNLİNLER TANITIM KONFERANSI DÜZENLENDİ

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Teknoloji Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü tarafından "Otomotiv Komponent Tasarım Yarışması ve Otomotiv Ar-Ge Proje Pazarı Etkinlinler Tanıtım Konferansı" düzenlendi.
 
Kültür Merkezi Mavi Salon'da gerçekleşen tanıtım konferansına Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Turhan Kurşun, Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Can, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
 
Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Can tanıtım toplantısı ile ilgili bilgi vererek Cumhuriyet Üniversitesi'nin tasarım yarışmasında derece almasından dolayı öğrencilerin bu konuda girişimci olmalarına dikkat çekti.
 
Türkiye Otomotiv İhracatçıları Birliği Uzmanı Burak Şahin otomotiv komponent tasarım yarışması ve otomotiv ar-ge proje pazarında, öğrencilerin sadece otomobil iç ve dış mekanizması değil kullanıcı rahatlığı ve fonksiyonel içerikli çalışma ve projelerle de yer alabileceklerini söyledi. Uzman Şahin, dereceye giren öğrencilere para ödülünün  olduğunu hatırlatarak yarışmaya sadece grafiksel çizimler dışında hayali projelerle de başvuru yapabileceklerini ifade etti. Uzman Şahin daha sonra öğrencilerin soruları cevapladı.   

19

Aralık

2013

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B