• 19 Aralık 2013

PROF. DR. SIĞIRCI'DAN, REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Kırıkkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Prof. Dr. İlhami Sığırcı, Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.
Cumhuriyet Üniversitesi'nde geçmiş yıllarda görev yaptığını ifade eden Prof. Dr. İlhami Sığırcı, "Cumhuriyet Üniversitesi'nin yeri bende ayrıdır ve burası benim evimdir. Burada olmaktan gurur duyuyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Prof. Dr. Sığırcı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, C.Ü.’de vereceği konferansın başarılı geçmesini temenni etti ve günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.
Ziyarette Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Güneş’te hazır bulundu.

Aralık