Haberler

  • 18 Aralık 2013

ÜNİVERSİTEMİZİN İLK MARKETİ AÇILDI

Cumhuriyet Üniversitesi  (C.Ü.) Vakfı tarafından içerisinde market, kafe, fotokopi ve kırtasiyenin yer aldığı Çeşme İş Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Okay Bulut, Baro Başkanı Muharrem Eliş, Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarılar, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk yaptığı konuşmada "Güzel projeler yapmak ve ilkleri sizlerle paylaşmak için geldiğimiz görevde sayın rektörümüzün ve ilgili kurulların izni ve onayı ile öğrencilerimiz ve üniversite çalışanlarımız için çok önemli bir yerin yapıldığını düşünmekteyim. Burada market ve baskı evi açılışı için geldik diye düşünmeyin. Bu hizmetler ve bu yatırım büyük özverilerle ciddi koşuşturmalarla üniversitemize kazandırılmıştır. Vakıfta ki mesai arkadaşlarımın kurdukları bu sistem profesyonel marketçilik anlayışıyla olmuştur. Ve bu ekiple bu hale gelmiştir. Ben bu yüzden başta Şahin Yıldırım bey olmak üzere emeği geçen tüm vakıf çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Bazı yenilikler ve atımlımlar yapılması gerektiğini dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Özellikle vakfımız üniversite öğrencilerimize burs verme, katkı sağlamak adına, sabit gelirler sağlayabilme adına çok güzel şeyler planlıyorlar. Bunlar hep öğrencilerimize dönecek. Yapılan her türlü faaliyetin geliri burada okuyan öğrencilerimize yansıyacak. Onun mutluluğunu taşıyoruz. Yoksa biz ticareti ya da başka işleri o kadar önemsemiyoruz. Öğrencilerimize ne kadar çok katkı sağlayabilirsek bu katkıyı sağlayacak ne kadar çok etkinlik  yapabilirsek o kadar mutlu oluruz." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vakıf Marketin açılışı Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Rektör Prof. Dr. Kocacık  ve beraberindekiler  tarafından gerçekleştirildi.

Açılışın ardından iş galerisini gezen Belediye Başkanı Ürgüp, Rektör Prof. Dr. Kocacık Çeşme İş Merkezini gezerek Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Buyruk'tan bilgi aldı.

18

Aralık

2013

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B