• 17 Aralık 2013

PALAVRA KADAVRA ADLI OYUN İLGİ GÖRDÜ

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memurları tarafından hazırlanan 'Palavra Kadavra Gündem' adlı oyun Cumhuriyet Üniversitesi’nde sahnelendi.

Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci izledi.

Senaryosunu polis memuru Gökhan Özder’in yazdığı oyunda Diyarbakırlı bir ailenin çocukları olan polis memuru Murat ve terör örgütünce kandırılan Mazlum'un dramatik hikayelerini konu alıyor.

Palavra Kadavra adlı oyun, izleyenleri kimi zaman kahkahalara boğan kimi zaman da duygusal anlar yaşatan oyunda marjinal terör örgütlerinin üniversiteyi yeni kazanmış gençleri yanlarına çekmek ve kendi çıkarları için onları kullanmak için nasıl taktikleri ele alıyor.

Oyun sonunda salondakilerden büyük alkış alan oyunculara Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, çiçek takdim etti.

Aralık