• 15 Aralık 2013

REKTÖRÜMÜZ, GEMEREK'TE AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Gemerek’te düzenlenen açılış ve temel atma törenlerine katıldı.

Açılış ve temel atma törenlerine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ı, Vali Zübeyir Kemelek, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, İlçe Kaymakamı Yusuf Özbey, İlçe Belediye Başkanı İrfan Sağırkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Okşin Akşit, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda gerçekleştirilen konuşmaların ardından Bakan Yılmaz, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve protokol üyeleri Gemerek Meslek Yüksekokulu Bilgisayar ve Elektrik Teknolojisi Bölümü dersliğinin, ilçe futbol sahasının, Yeniçubuk Anaokulu'nun ve Yeniçubuk Anadolu Lisesi Spor Salonu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık, Bakan Yılmaz’a plaket takdim ettikten sonra birlikte Gemerek MYO’yu gezerek bilgi aldılar.

Aralık