Haberler

  • 10 Aralık 2013

DÜĞÜN DERNEK FİLMİNİN OYUNCULARI VE YÖNETMENİ, ÜNİVERSİTEMİZDE SÖYLEŞİYE KATILDI

Düğün Dernek Filminin galası için Sivas’a gelen oyuncular ve yönetmen, Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) öğrencileriyle söyleşide bir araya geldi.  

Kültür Merkezi'nde Düğün Dernek filminin senaristi ve yönetmeni Selçuk Aydemir, oyuncular Ahmet Kural, Murat Cemcir, Şinasi Yurtsever ve Barış Yıldız tarafından gerçekleştirilen söyleşiye Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Oyuncu Ahmet Kural’ın da katılımı ile çekilen Sivas Halayı ile başlayan söyleşi programında Yönetmen Selçuk Aydemir ve oyuncular öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Öğrencilerin yoğun ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren yönetmen ve başrol oyuncuları söyleşi sonunda “Entarisi Dım Dım Yar” adlı parçayı söyledi.
Program sonunda Rektör Prof. Dr. Kocacık ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, yönetmen Selçuk Aydemir ile oyuncular Ahmet Kural, Murat Cemcir, Şinasi Yurtsever ve Barış Yıldız'a plaket takdim etti. 
Söyleşinin ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkul, yönetmen Selçuk Aydemir ve oyuncularla birlikte filmin galasına katıldı. Galanın ardından C.Ü. Sosyal Tesislerde Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yrd. Prof. Dr. Ali Erkul ve film ekibi  ile yemekte bir araya geldiler.  
 

 

10

Aralık

2013

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B