• 04 Aralık 2013

K.K.T.C. MİLLETVEKİLİ TATAR KONFERANS VERDİ

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İ.İ.B.F.) tarafından "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Maliye Politikaları ve Türkiye Cumhuriyeti İle İlişkiler" adlı konferans düzenlendi.

İ.İ.B.F. Konferans Salonu'nda gerçekleşen konferansa İ.İ.B.F. Dekanı Prof. Dr. Mahmut Kartal, Maliye Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nazım Öztürk, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Eski Bakanı ve Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar konferansta K.K.T.C.'nin kendi ayakları üzerinde durması gerektiğine dikkat çekerek "Mecliste bütçe görüşmelerinde açık çıkıyor, bu açığı nasıl kapatacaksınız, gerekli tedbirleri almak zorundasınız. Fazla mesai yaparak bütçeyi arttırma çalışmalarına girdik. Refah dediğiniz şey halkı ilgilendirir. Türkiye ile ekonomik entegrasyon içindeyiz. K.K.T.C halkı Türkiye'den alışveriş yapıyor" şeklinde konuştu.

Konferansın ardından Dekan Prof. Dr. Kartal Milletvekili Tatar'a günün anısına plaket takdim etti.

Aralık

2013