• 04 Aralık 2013

LEFKOŞA MİLLETVEKİLİ TATAR REKTÖR PROF.DR. KOCACIK'I ZİYARET ETTİ.

"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Maliye Politikaları ve Türkiye Cumhuriyeti İle İlişkiler" adlı konferansını vermek üzere Üniversitemize gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (K.K.T.C) Maliye eski Bakanı ve Lefkoşa Milletvekili Ersin Tatar, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'ın da katıldığı ziyarette Milletvekili Tatar, Sivas'tan çok etkilendiğini ifade ederek K.K.T.C.  Meclis çalışmaları hakkında Rektör Prof. Dr. Kocacık'a bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, Milletvekili Tatar'ın Üniversitemizde konferans vermesinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Cumhuriyet Üniversitesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Günün anısına Rektör Prof. Dr. Kocacık, Milletvekili Tatar'a çeşitli hediyeler verirken, Milletvekili Tatar ise Rektör Prof. Dr. Kocacık'a gümüş işlemeli tepsi takdim etti.

Aralık