Haberler

  • 04 Aralık 2013

REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. YILMAZ DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

 

Sivas Valiliği ve Aile ve Sosyal Politikalar  İl  Müdürlüğü  tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü  kapsamında bir program düzenlendi.

Programa Vali Zübeyir Kemelek, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, İl Jandarma Komutanı Albay Okşin Akşit, İl Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sefer Buğrul, Sivassporlu  futbolcular kaptan Kadir Pekmezci, kaleci Korcan Çelikay ve Ziya Erdal, ile çok sayıda engelli vatandaş ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı 3 Aralık Dünya Engelliler gününün öneminden bahsederek, engellilerin hayat boyu engelleri kaldırarak  topluma faydalı birey olduklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Ürgüp ise Sivas Belediyesi'nin engelli vatandaşların  yanında olduklarını ifade ederek engelliler ilgili proje ve çalışmalarının devam ettiğini  ifade etti. 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ise engellilere yönelik çalışmaların yapıldığını söyleyerek "Rehberlik ve Psikolojik Danışma Merkezini faaliyete geçirdik en kısa sürede engellilere sorunlarını gidermede katkı sunacağız. Kardeşlerimizin daha sorunsuz bir dünyada yaşmasını diliyor herkese saygı ve sevgilerimizi sunuyorum” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sefer Buğrul, Görme Engelliler Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Sefa Gülbil'in konuşmalarının ardından program yapımcısı ve sunucu Müge Anlı tarafından gönderilen 30 tekerlekli sandalyenin dağıtımı yapıldı.

 

04

Aralık

2013

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B