• 28 Kasım 2013

BESYO ÖĞRENCİLERİ MATERYAL GELİŞTİRME SERGİSİ AÇTI

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 3. sınıf öğrencileri tarafından Materyal Sergisi açıldı.

Kültür Merkezi Fuayesi ve Sanat Galerisi’nde açılan sergiye Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Öğretim Görevlisi Sabri Ürgüp öncülüğünde açılan serginin açılışını Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler gerçekleştirdi.

Sergiyi gezen Rektör Prof. Dr. Kocacık, Öğretim Görevlisi Sabri Ürgüp ve eser sahibi öğrencilerden bilgi aldı.

Öğretim Görevlisi Ürgüp öğrencilerin "Öğretim Teknolojileri ve Materyal Geliştirme” dersinde aldıkları bilgileri, pratik tasarım yöntemi ile uygulamaya döktüklerini ifade ederek, "Bu ders bir bakıma öğrencilere beden eğitimi ve spor dersinde öğretilenleri bir bütün olarak daha etkili bir öğrenme metodu için sanal yerine gerçek anlamda nasıl bir arada kullanabileceklerini öğretmeyi amaçlamaktadır” ifadelerini kullandı.

fotoğraflar için tıklayınız

Kasım