Haberler

  • 28 Kasım 2013

REKTÖRÜMÜZÜN ANKARA TEMASLARI

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ve yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ve Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun’u ziyaret etti.
İlk olarak Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen’i ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi’nde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Makedonya Cumhurbaşkanı Prof. Dr. Gjorge Ivanov’un C.Ü.’ye yapacağı ziyaret hakkında da bilgi veren Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Makedonya Cumhurbaşkanı Dr. Gjorge Ivanov'un Bilim ve Teknoloji Danışmanı Dr. Bratislav Stankovic üniversitemizi ziyaret etti. Kendisi ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Makedonya Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile üniversitemiz arasında çeşitli işbirliği protokolleri imzaladık. İmza töreninde Makedonya Cumhurbaşkanı Dr. Gjorge Ivanov'u üniversitemizde ağırlamak istediğimizi belirttik. Kendileri de buna sıcak baktı. Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

-YÖK ZİYARETİ-
Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz  ile birlikte Divriği Heyeti ile birlikte daha sonra Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya’yı ziyaret etti. Ziyarette C.Ü.’nün çalışmaları ve Divriği'de açılması planlanan Sağlık Bilimleri Yüksekokulu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Sivas Milletvekili Nursuna Memecan, Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök ve Divriği Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya da gerçekleştirilen ziyarette Cumhuriyet Üniversitesi heyetine eşlik etti.

-SAĞLIK BAKANLIĞI ZİYARETİ-
Son olarak Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun’u ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz, C.Ü. Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki personel durumu ve ekiskiliklerle ilgili bir görüşme yaptı. C.Ü. Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sağlık personeli açısından iyileştirmeler yaşandığını belirten Rektör Prof. Dr. Kocacık, “Son olarak 90 civarında sağlık personeli göreve başladı. Umuyoruz ki en kısa sürede yeni personellerin hastanemizde göreve başlamasıdır” dedi.

 

28

Kasım

2013

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B