• 27 Kasım 2013

ÜNİVERSİTELER SPOR FEDERASYONU 2. LİG GRUP MAÇLARI BAŞLADI

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu Futbol 2. Lig Grup Birinciliği maçları Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Stadyumunda başladı.

Cumhuriyet Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Tunceli Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi olmak üzere toplam 6 Üniversitenin katılacağı karşılaşmalar öncesinde Üniversitemiz Kapalı Spor Salonu'nda seremoni düzenlendi.

Seremoniye Rektör Vekili Prof. Dr. Okay Bulut, C.Ü. Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Yalçın Gürpınar, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Gülderen Bostancı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Hakem Komitesi yetkilileri ile sporcular katıldı.

Seremonide konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Bulut, karşılaşmaların Cumhuriyet Üniversitesi'nde gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek karşılaşmaların dostluk içerisinde geçmesini temenni etti ve sporculara başarılar diledi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Yalçın Gürpınar ise "Cumhuriyet Üniversitesi'nin ev sahipliğinde yapılacak karşılaşmalarda yarışmacılarımıza başarılar diliyorum. Karşılaşmalarda birinci gelen takımımız önümüzdeki yıl 1. Lig'de yarışmalara katılacaktır. Bize Üniversitenin kapılarını açan Rektörlük makamına, BESYO Müdürlüğüne ve destek veren Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı'na teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

5 gün sürecek karşılaşmalar sonunda birinci olan takıma birincilik kupası takdim edilecektir.

Kasım