• 23 Kasım 2013

REKTÖRÜMÜZÜN, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Rektör Prof. Dr. Kocacık, mesajında bir ülkenin kalkınmışlığının ve gelişmişliğinin iyi eğitim almış donanımlı insan gücüyle ölçüldüğünü belirterek, "Gelişmeyi sağlayan sosyal sermaye eğitim alanındaki kalite ve başarıdır. Bu başarıda da şüphesiz en büyük pay öğretmenlerimizindir. Cumhuriyet Üniversitesi olarak Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün "Öğretmenler! Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" sözünden hareketler milli, manevi ve ahlaki değerlerine bağlı öğretmenler yetiştirmekteyiz. Çocuklarımızı yetiştiren, yarınlarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Kasım

2013