Haberler

  • 20 Kasım 2013

SAĞLIK-SEN GENEL BAŞKANI MEMİŞ'TEN ZİYARET

Sağlık - Sen Genel Başkanı Metin Memiş ve Sivas Şube Başkanı Efe Zileli Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Sağlık – Sen Sivas İl yönetiminin de katıldığı ziyarette Genel Başkan Memiş sağlık çalışanlarının fedakârca çalıştıklarını ifade ederek "Sağlık çalışanlarına şiddet ve kendilerinin hangi ortamlarda çalıştıklarına dair bir fil hazırlattık. İnşallah önümüzdeki günlerde bütün televizyonlarda yayınlanacak. Eylem yaparak iş bırakarak tepki göstererek bazen sonuç alınamayabiliniyor. İnşallah bundan olumlu sonuç alırız diye umut ediyoruz" dedi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ise Genel Başkan Memiş, Şube Başkanı Zileli ve Sivas il yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek "Sendika olarak güzel işler yapıyorsunuz. Sizinde söylediğiniz gibi bu işi protesto yaparak veya şiddet yoluyla değil de hem kalıcı, hem etkili hem de takdir görülecek şekilde yapmak gerekir. İnşallah amacına ulaşır sağlık herkese lazım. Sendika olarak sizde bu bilinçle hareket ettiğiniz için yapılan güzel işleri olumlu buluyorum. Bizlerde desteklerimize hazırız" şeklinde konuştu.

20

Kasım

2013

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B