• 19 Kasım 2013

REHABİLİTASYON MERKEZİNDE DİŞ TARAMASI YAPILDI

Diş Hekimleri Haftası dolayısıyla Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Diş Hekimliği Fakültesi Kültür ve Sanat Kulübü tarafından Nokta Rehabilitasyon Merkezi'nde teşhis ve ağız hijyen eğitimi taraması yapıldı.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Özdemir ve Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Recai Zan'ın da katıldığı tarama programında rehabilitasyon merkezinde kalan çocuklara özveri ile ağız muayenelerini yapıldı.

Tarama yapan genç hekimler bu anlamlı programda duygulandıklarını söyleyerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Dekan Prof. Dr. Özdemir ise Diş Hekimleri Haftası kapsamında Sivas'ta çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirterek Diş Hekimleri Haftası'nı kutladı. Prof. Dr. Özdemir herkese sağlıklı gülüşler temennisinde bulundu.

Kasım