• 18 Kasım 2013

DİL TARİH YÜKSEK KURUMU BAŞKANI PROF. ÖRS'TEN ZİYARET

Muzaffer Sarısözen Sempozyumuna katılmak üzere Sivas'a gelen Atatürk Kültür, Dil Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Derya Örs, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Toparlı'nın da katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, Başkan Örs'e Cumhuriyet Üniversitesi ve çalışmalarından bahsederek bilgi verdi.

Atatürk Kültür, Dil Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Derya Örs, Sivas'ın çok önemli bir şehir olduğuna dikkat çekerek Cumhuriyet Üniversitesi'nin Türkiye'deki Üniversiteler arasında önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Atatürk Kültür, Dil Tarih Yüksek Kurumu hakkında Rektör Prof. Dr. Kocacık’a bilgi veren Başkan Prof. Dr. Örs, Rektör Prof. Dr. Kocacık' çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ziyaretinden dolayı Başkan Prof. Dr. Örs'e günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Kasım