Haberler

  • 15 Kasım 2013

C.Ü’DE “21. Y.Y. MEDYA OKURYAZARLIĞI VE GÖSTERGEBİLİM” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) İletişim Fakültesi Kulübü tarafından “21. yy Medya Okuryazarlığı ve Göstergebilim” konulu konferans düzenledi. Kültür Merkezi ‘nde gerçekleştirilen konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

 Programın açılış konuşmasını yapan İletişim Kulübü Başkanı Erol Tomas, konferans süresince herkese keyifli dakikalar dilediğini belirtti.

 İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol, “ Böyle faydalı bir konuda konferans düzenleyen İletişim Kulübüne teşekkür ediyorum.  Beynimiz mantıksal çıkarım yoluyla çalışır ve beynimizin çalışmasının temel kaynağı simgelerdir, anlamlardır ve kavramlardır “ diyerek öğrencilerinde bu konuda fikir üretmesi gerektiğini vurguladı.

 Açılış konuşmalarının ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Fransız Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Veli Doğan Günay ve Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo TV Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alev Fatoş Parsa tarafından  “21. yy Medya Okuryazarlığı ve Göstergebilim” konulu konferansta birer sunum yaptı.

 Konferansın ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol tarafından konuşmacılara plaket takdim edildi. 

15

Kasım

2013

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B