• 29 Nisan 2010

Güreşçilerimiz 3.’lük Kupasını Besyo Müdürümüz Prof.Dr. Mehmet Çimen’e Takdim Ettiler.

Üniversiteler arası  Güreş  müsabakalarında  serbest dalda  takım halinde  Türkiye 3’lüğünü alan üniversitemiz Güreş takımımız Besyo Müdürümüz Prof.Dr. Mehmet Çimen’i ziyaret etti. Güreşçilerimizi Besyo konferans salonunda kabul eden Prof. Dr.Çimen,sporcularımızın Sivas ve üniversitemize yakışır skor elde ettiklerini belirterek, üniversitemizin diğer spor dallarında yakaladığı başarıları Güreş’te de yakaladığını ifade etti.Sportif başarılarımızın artarak devam ettiğini belirten Çimen, her sporcunun üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettiğini vurgulayarak Antrenör Orhan Yalçınkaya başta olmak üzere Güreşçi sporcularımızı kutlayarak başarılarının devamını diledi.Türkiye 3.lüğünü alan takım sporcularımız ise Besyo Müdürümüz Prof.Dr.Mehmet Çimen’e verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek kazandıkları kupayı takdim  ettiler.