• 27 Nisan 2010

Vali Ali Kolat, Fakültelerimizi Ziyaret Etti.

Vali  Ali  KOLAT, Üniversitemiz  Fen- Edebiyat   Fakültesi  ile  Eğitim Fakültesi’ni  ziyaret  etti. Üniversitemiz  Rektörü  Prof. Dr. İlyas DÖKMETAŞ’ın  da hazır bulunduğu  ziyarette  Vali  Ali  KOLAT, ilk  olarak  Fen - Edebiyat   Fakültesini  ziyaret  ederek  Dekan  Prof. Dr. Bilal Yücel’den  bilgiler  aldı. Laboratuvarları, derslikleri  ve  konferans  salonlarını  gezen  Vali KOLAT  ve  Rektörümüz  Prof. Dr. İlyas  Dökmetaş, daha  sonra  Eğitim  Fakültesi’ne  geçti. Vali  Ali  KOLAT  ve  Üniversitemiz   Rektörü  Prof. Dr. İlyas  Dökmetaş.  Eğitim  Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. Ayhan  Öztürk’ün  makamına  geçerek,  bir  süre  sohbet  etti.  Zaman   zaman  Fakültelerimizi   ziyaret  ettiğini  hatırlatan  KOLAT, her  iki  Fakültenin  mevcut  durumu, eğitim  kadrosu, öğrenci  yapısı  ve  hedefleri  hakkında  bilgiler  edindiklerini  belirtti. Üniversitelerin,  kentlerin  gelişiminde   etkin  rol  üstlendiğini   vurgulayan  Vali KOLAT, “Cumhuriyet  Üniversitesinin, Sivas  için  büyük  önem  taşıdığını  vurgulayarak, Üniversitemizin, Sivas’ın  eğitim  hayatı  kadar  sosyal, kültürel  ve  ekonomik  hayatını  da zenginleştirdiğini  ifade  etti. Rektörümüz  Prof. Dr. İlyas  Dökmetaş ve  Dekanlarımız   Ziyaretten  dolayı  Vali  Ali  Kolat’a teşekkür  etti.

Nisan

2010